Nyhed

Tre gange koncert på Jazzhouse d. 28. oktober

Kunstnerne CALLmeKAT, Birk Storm og Kinski vil alle være at finde på scenen denne aften

Playground Music arrangerer den 28. oktober koncert på Jazzhouse med tre danske navne på upcomingscenen. Denne gang er der tale om tre debutanter, nemlig Kinski, som er en dansk hiphop-gruppe, CALLmeKAT (billedet), som er en dansk sangerinde, og Birk Storm, som er nylig vinder af KarriereKanonen på p3.
 
Det er Copenhagen Jazzhouse, der danner rammen om denne aften, og det skulle være i en opgraderet version med nyt lys, ny lyd, ny bar og sågar nyt gulv.

Om Kunstnerne:

CALLmeKAT
Gennem de sidste fem år har Katrine Ottesen givet koncerter i blandt andet London, New York og København. I sommer udkom hendes ep ”I’m In A Polaroid, Where Are You?”, og i øjeblikket er der ved at blive lagt sidste hånd på det fulde album, ”Fall Down”, der udkommer den 10. november.
 
Birk Storm
Vinder af publikumsafstemningen til årets KarriereKanonen på p3. En stil, der balancerer mellem electro, soul og funk. En blanding af rytmiske og elektroniske elementer tilsat drys af R’n’B og hiphop. Albummet ”I Don’t Care” udkommer den 2. februar 2009.
 
Kinski
Kinski er en ny dansk trio bestående af de to rappere Per V. og Ole D. og dj’en Turkman Souljah. Indtil videre har de udgivet singlen ”Tal Pænt”, og singlen ”Badunk Ga Dunk” udkommer d. 5. november. Albummet udkommer til april 2009.
 
Køb billet her
 
Opdateringer på facebook

ANNONCE