Nyhed

Trolle//Siebenhaar tager på første danmarksturné

Fra 8. november starter parret en koncertrække i Danmark, der blandt andet tager dem til Århus, København og Ålborg

Den danske duo Trolle//Siebenhaar har endnu ikke været på turné, på trods af, at deres første single ”Sweet Dogs” er godt to år gammel. Det bliver der nu lavet om på, for Ane Trolle og Pato Siebenhaar har samlet sig et band, og i november og december vil gruppen for første gang præsentere deres musik foran et publikum.

Den succesfulde duo, der over sommeren også har haft succes med nummeret ”These Streets”, er trods deres indtil nu manglende turné, ikke ligefrem et ubeskrevede blad. Ane Trolle har lavet musik med både Jaconfetti, Trentemøller og Peder, og Pato Siebenhaar har, ud over en soloudgivelse for to år siden, netop nu et populært nummer ude med White Pony og deres sang "Falling". Sammen har Trolle//Siebenhaar netop udgivet deres 3. single ”Clear Road”.

Bandet består af Maria Timm (bas), Daniel Muschinsky (keys), David Ciccia (trommer) og naturligvis Pato Siebenhaar og Ane Trolle. På hele deres turné spiller bandets bassist, den P3-aktuelle Maria Timm, support.

I forhold til deres debutalbum ”Couple Therapy” skrev vores anmelder blandt andet:

” […] lur mig, om der ikke venter en Danish Music Awardsnominering i kategorien ’Årets danske sangerinde’ til Ane Trolle oven på hendes overlegne sangpræstation."

Vil man høre hvordan det går for sig, når Trolle//Siebenhaar giver den gas på scenen, kan man møde op til koncert på de følgende datoer:

7. november - Checkpoint Charlie, Stavanger
8. november - Café von Hatten, Randers
14. november - Templet, Lyngby
15. november - Pakhuset, Århus C
21. november - Viften, Rødovre
22. november - Loppen, København
27. november - Forbrændingen, Albertslund
28. november - Gimle, Roskilde
29. november - Kulisselageret, Horsens
4. december  - Studenterhuset, Aalborg
6. december - Posten, Odense

På GAFFAbillet.dk sælger vi billetter til koncerterne i Ålborg, Århus, Randers og Lyngby.

Køb billetterne her


ANNONCE