Nyhed

Pato bliver underviser på højskole

Pato Siebenhaar skal undervise i "Morgendagens Hit" på Krogerup Højskole

Musiker og sangskriver Pato Siebenhaar skal undervise i eget valgfag med navnet "Morgendagens Hit" på Krogerup Højskole i Humlebæk. Valgfaget tager udgangspunkt i eget liv og erfaring og det ansvar, der følger livet som kendt musiker. Sammen med eleverne vil han undersøge og diskutere "DNA'en bag det fede hit", og med udgangspunkt i dette vil de indspille et frisk bud på morgendagens hit.

Det var efter en koncert ved Krogerup-elevernes 24-timers festival, Vinterlyd 2011, at Pato meldte ud, at han meget gerne ville undervise på Krogerup Højskole, og det ønske var højskolens forstander Rikke Forchhammer glad for at kunne indfri.

"Pato er en fantastisk kunstner. Ved Vinterlyd slog han benene væk under os alle sammen, og vi glæder os til at byde ham velkommen her på Krogerup," siger Rikke Forchhammer.

Pato debuterede i 2006 med sit solo-album "Music for Early Birds & Nighthawks" og fulgte det op i 2008 med Ane Trolle-samarbejdsalbummet "Couple Therapy", udsendt under navnet Trolle//Siebenhaar, og i 2010 med "K Town Stomp" som halvdelen af duoen White Pony, hvis anden halvdel er Lasse Lyngbo. Til daglig driver han sit eget pladeselskab BlackCheese Records, og i løbet af 2012 udkommer hans nye soloplade med den populære single "Gå For Det".

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNONCE