Nyhed

Kelly Rowland brød kontrakten i Bork

Kelly Rowland var onsdag hovednavnet på Bork Havn Musikfestival, men spillede blot 35 minutter

Festivalchef på Bork Havn Musikfestival Thomas Mathiesen fortæller i dag til Dagbladet Ringkøbing Skjern, at tidligere Destiny's Child-medlem Kelly Rowland brød kontrakten, da hun onsdag aften skuffede på Bork Havn Musikfestival ved blot at spille 35 minutter. En koncert, der i øvrigt udover hende selv udelukkende bestod af fire dansere og en dj.

Thomas Mathiesen fortæller: "Jeg kan ikke gå i detaljer med kontrakten. Det står der faktisk i den, at jeg ikke må. Men længden af koncerten står defineret, og jeg kan godt afsløre, at kontrakten på det område ikke er blevet overholdt."

Hele Kelly Rowlands honorar skulle ifølge Thomas Mathiesen betales forud for koncerten, "så der er ligesom ikke noget at forhandle med", siger Mathiesen. "Bork Havn Musikfestival er ikke interesseret i at pudse en eller anden stor amerikansk advokat på sagen", som Mathiesen udtrykker det.

"I stedet vil jeg nævne det for de folk, der bør vide det - såsom agenturet, hvor jeg har booket hende, og fortælle folk, at jeg ikke synes, at kontrakten er blevet opfyldt", slutter Thomas Mathiesen.

Bork Havn Musikfestival som ligger ved Ringkøbing Fjord fortsætter i dag med navne som Tim Christensen, Outlandish og D-A-D.

GAFFAs anmelder var ikke synderligt begejstret over Kelly Rowlands koncert og gav den sølle to stjerner. Han skrev blandt andet:

"Det var ganske enkelt ikke en live-koncert, vi overværede i Bork i aftes, men mere et show, der hørte hjemme på et diskotek eller på tv."

Læs hele anmeldelsen her:

 

 

 

 

 

ANNONCE