Nyhed

N*E*R*D i Tivoli

Amerikanske hitmagere indtager haven på fredag

Som tidligere omtalt giver amerikanske N*E*R*D koncert på spillestedet Godset i Kolding på lørdag, og der er fortsat billetter at få. Pharrell Williams, Chad Hugo og Shae Haley benytter imidlertid besøget i Danmark til også at give koncert i Tivoli i København. Det sker på fredag den 14.8, og er iøvrigt væsentligt billigere end koncerten i Kolding. En entrébillet til Tivoli koster 85 kroner, om fredagen efter klokken 20.00 dog 125.

Williams og Hugo har som medlemmer af producerteamet The Neptunes leveret hits til kunstnere som Jay-Z, Madonna, Briney Spears, Gwen Stefani og Justin Timberlake. Med N*E*R'D har de haft hits som "Lapdance", "She Wants to Move", "Everybody Nose" og "Spaz".

N*E*R*D udgav sidste år albummet "Seeing Sounds" og gav i november og december koncerter i henholdsvis København og Århus. Førstnævnte var ifølge GAFFAs anmelder en medrivende og underholdende omgang, der blev honoreret med fem stjerner.


Også de kommende fredage frem til 18. september er der vanen tror Fredagsrock i Tivoli, hvor man vil kunne opleve hjemlige artister som Infernal, Sys Bjerre samt Nik & Jay.

 

 


ANNONCE