Nyhed

N.E.R.D. afslører nye albumdetaljer

GAFFA.dk – Alt om musik

Pharell Williams, der er en af de tre kunstnere i hiphop-gruppen N.E.R.D., har afsløret et angiveligt cover og en udgivelsesdato for deres nyeste album, der rammer gaden den 15. december.

N.E.R.D. står for No_one Ever Really Dies, og det må siges at være sandt. Efter syv års stilhed fra hiphop-drengene (udover deres bidrag til Svampebob-filmen i 2015), er Pharrell Williams, Chad Hugo og Shae Haley nu snart klar med et triumferende albumcomeback, featuring en masse spændende kunstnere.

LÆS OGSÅ: N.E.R.D. afslører vanvittig gæsteliste på nyt album

Tidligere denne måned afslørede hiphop-trioen, at både Kendrick Lamar, Ed Sheeran, Rihanna, Future, André 3000, M.I.A., Gucci Mane og Wale vil gæste deres nyeste album. Nu har Pharell Williams gået til tasterne på Twitter og skrevet, at albummet vil udgives den 15. december under et billede, der troligt er pladens cover, som du kan se herunder.

Artiklen fortsætter under billedet

Albummet, der endnu ikke har en titel, vil være bandets femte album efter Nothing fra 2010. Tidligere i november offentliggjorde N.E.R.D. førstesinglen ”Lemon”, som er lavet i samarbejde med Rihanna.

LÆS OGSÅ: ”It’s Rihanna, nigga!

Pharrell Williams indleder med teksten ”The truth will set you free / but first, it’ll piss you off”. På billedsiden er det dog Rihanna, man først ser. Hun er i færd med at barbere en imponerende hårpragt af hovedet på en kvinde. Og når alt håret er væk, står kun sandheden tilbage. Resten af musikvideoen følger nemlig kun selvsamme kvinde, der (næsten bogstaveligt talt) danser og shaker røven ud af bukserne i halvmørket af en lagerhalslignende bygning blandt lukkede, neonoplyste butikker til lyden af Rihanna og Pharrell.

Se videoen og varm op til albummet herunder.

ANNONCE