Nyhed

Negash Ali giver koncerter

Den århusianske rapper tager debutalbummet "Asmarino" med på landevejen til efteråret

Der var masser af pæne ord til Negash Ali, da han i marts udsendte sit debutalbum "Asmarino", der kom, efter han sidste år blev præsenteret for folk gennem rapgruppen Majors. Siden er kommet ep'en "Go Getter", og nu er rapperen klar til at tage på en regulær Danmarksturné, der sættes i gang i Aalborg 3. september.

Her bliver der mulighed for at høre en række tracks fra debutalbummet, der fik følgende ord med på vejen af GAFFAs anmelder:

"Her er indhold, intelligens, en bred horisont og en åbenhed, som er sjælden herhjemme. På beatsiden er første halvdel mest vellykket. Især åbningsnummeret Stronger Now og de to tematisk meget forskellige Fuck Up og Go Getter er værd at fremhæve. Desværre taber det hele lidt pusten mod slutningen, men det ændrer ikke ved, at dette meget nemt kan vise sig at være en af årets mest spændende udgivelser."


Der har også været ros til Negash for hans koncerter her på GAFFA.dk, hvor han blandt andet er blevet anmeldt tidligere på året, da han gæstede Spot Festival. Nu skal der så følges op på alle de flotte ord til en koncertrække, der strækker sig gennem september og oktober.

Fra 3. september og frem til 10. oktober lægger Negash Ali vejen forbi 10 spillesteder med et band under ledelse af DJ Static samt de to sangere Temu Bacot og Barbara Moleko.

Negash Ali kan opleves live i følgende byer:

03.09.09 - Studenterhuset, Aalborg
05.09.09 - Musikhuset, Århus
11.09.09 - Gimle, Roskilde
12.09.09 - Musikhuzet, Bornholm

18.09.09 - Rust, KBH
19.09.09 - Templet, Lyngby
26.09.09 - Von Hatten, Randers

02.10.09 - Vershuset, Næstved
03.10.09 - Forbrændingen, Albertslund
10.10.09 – Train (Århus Took It), Århus

ANNONCE