Nyhed

GrimFest føjer nye navne til programmet

GAFFA.dk – alt om musik

Magtens Korridorer, JJ Paulo og Negash Ali udgør tilføjelserne til et i forvejen stærkt program.

Blaue Blume, Bikstok Røgsystem og Tessa er allerede en del af line-uppet. Nu er Magtens Korridorer, JJ Paulo og Negash Ali så også føjet til dette års plakat, og flere kunstnere vil blive offentliggjort i løbet af foråret.  

GrimFest inviterer, som traditionen foreskriver, til havefest i udkanten af Aarhus, nærmere bestemt Brabrand, når denne løber af stablen den 30. juli-1. august i år. 


Der er i denne tid mange festivalarrangører, der gør sig tanker om forestående aktiviteter, men GrimFest tror stadig på, at de kan afvikle årets festival som normalt.

Kommunikationsanvarlig Trine Østergaard udtaler:

– Selvom det er en mærkelig tid, vi lever i, så er vi optimistiske og regner stærkt med, at vi igen kan feste, danse og kramme til GrimFest 2020.


LÆS OGSÅ: Skaberfestivalen GrimMaker er aflyst

Og til blandt andet at kunne byde op til fest og dans til sommer har Grimfest altså allieret sig med Magtens Korridorer, JJ Paulo og Negash Ali. 

Magtens Korridorer har over 20 år på bagen, men de brød først for alvor igennem på den danske musikscene i 2005 med albummet Friværdi – et album, der involverede ”Lorteparforhold” og ”Nordhavn Station”, og som blev fulgt op af yderligere succes med Det krøllede håb (2007) og Milan Allé (2009).
Magtens Korridorer er et rutineret liveband, og Johan Olsen og co. fik da også pæne ord med på vejen af GAFFAs anmelder, da de besøgte Bornholm og Wonderfestiwall i sommer.


LÆS OGSÅ: Magtdemonstration fra melankoliens korridorer

JJ Paulo, med det borgerlige navn Joram Johan Paulo, er silkeborgenser med tanzaniske rødder. Paulos musik er inspireret af den afrikanske lyd, som han blander med den mere klassiske r&b og hiphop. JJ Paulo begyndte at skrive musik i 2012, udkom med sin første single i 2016, og senest udgav han sin anden ep, Bujoram, i det forgangne år. Han spiller desuden – syv-ni-tretten – også på årets Roskilde Festival.

LÆS OGSÅ: JJ Paulo-interview: Et stort afrikansk kys


Negash Ali er, ligesom U.S.O, Marwan, Johnson og L.O.C, fra Aarhus V. Negash Ali er en dansk-eritreisk rapper, som udgav sit første album Asmarino tilbage i 2009. Ali har tilbragt otte år i udlandet, hvor han i USA har samarbejdet med blandt andet Bob Sinclair og Chris Brown. Nu er han tilbage i Aarhus og er højaktuel med singlen ”Resurrected”. ”Resurrected” agerer forløber til et album, som udkommer senere i år, og som Ali har produceret i samarbejde med DJ Static – Static, som også var med inde over "Resurrected". 

LÆS OGSÅ: VIDEO: Negash Ali allierer sig med andre stærke Aarhus-rappere

Du kan købe billetter til GrimFest her.


Programmet for nuværende:

Allan Olsen

Bikstok Røgsystem


Blaue Blume

Calby

Gypsies


Ida Laurberg

JJ Paulo

Jonah Blacksmith


Jærv

Kops

Magtens Korridorer


Negash Ali

Orkestr Partisanski

Patina


Tessa

Tobias Rahim

Total Hip Replacement


Verdens sidste idé

William Crighton (AUS)

Zar Paulo


ANNONCE