Nyhed

Alex Riel og Stefan Pasborgs 'Universe' giver koncert

En samling af danske musikere går sammen om en ganske særlig koncert i Skuespilhuset

Det er trommeslagerne Alex Riel og Stefan Pasborg, der står i centrum, når Universe giver koncert i Skuespilhuset i weekenden. Universe er en samling af danske musikere, der udover de to trommeslagere tæller Annisette fra The Savage Rose, guitarist Niclas Knudsen og organist Jeppe Tuxen fra Ibrahim Electric, samt bassist Thomas Vang og trompetist Palle Mikkelborg. Arrangørerne, Eventministeriet i Skuespilshuset fortæller i en pressemeddelelse om koncerten:

"To af Danmarks førende trommeslagere tager publikum med på en rejse gennem lydbilleder tegnet af Riel, Pasborg, Savage Rose, Palle Mikkelborg, Ibrahim Electric og Igor Stravinsky. I deres UNIVERSE leger Riel & Pasborg sig i duo-form igennem trommespillets udvikling fra New Orleans street parades over swing til moderne jazz, avantgarde og rock. Herefter bevæger de sig videre via Stravinsky og inddrager nu musikalske stjernekonstellationer, som på kryds og tværs har formet deres indbyrdes karrierer. Riel & Pasborgs udgangspunkt for at skabe disse to koncerter har været Hammond B3 orglet, der tegnede lyden af det tidlige Savage Rose, som Alex Riel var med til at skabe, og som i dag kendetegner det ultrahippe orkester Ibrahim Electric, der har turneret heftigt i Europa og Asien. Stefan Pasborg udgør en tredjedel af Ibrahim Electric."

Det er altså en ganske speciel fusion der her er sat i værk, og det kan næsten ikke undgå, at blive nogle spændende koncerter. Universe giver to koncerter i Skuespilhuset, og det vides ikke om der er mulighed for at opleve denne sammensætning af musikere igen senere hen. 

Koncerterne finder sted fredag den 11. december klokken 21.00 og lørdag den 12. december klokken 21.00. Billetterne er i salg nu, og kan købes på Billetnet.dk

ANNONCE