Nyhed

Devendra Banhart klar med albumtitel og trackliste

"What Will We Be" udkommer til oktober

Som GAFFA tidligere har skrevet om, udgiver Devendra Banhart et nyt album, hans i alt syvende, til efteråret. Vi har nu fået lidt flere informationer om albummet, idet pladeselskabet Reprise Records nu har oplyst os om, at albummet får titlen "What Will We Be" og kommer til at indeholde 14 sange, som i alt varer 50 minutter og har følgende titler:

Can't Help
Angelika
Baby
Goin' Back To The Place
First Song For B
Last Song For B
Chin Chin & Muck Muck
16th & Valencia
Rats
Maria Leonza
Brindo
Meet Me At The Lookout
Williamdzi
Foolin'

Efter tidligere at have udgivet på de mindre pladeselskaber Hinah, Young God og XL Recordings har Banhart denne gang skrevet kontrakt med pladeselskabet Reprise Records, der er en del af det multinationale Warner Music og er kendt for udgivelser med blandt andre Neil Young, Green Day og My Chemical Romance.


Reprise Records oplyser ikke, hvornår albummet udkommer, men musiksiden Pitchfork Media fortæller, at det ventes på gaden til oktober. Pitchfork har også fået fat i coveret, som ses ovenfor.

Ifølge Pitchfork består Banharts på pladen denne gang af følgende personer: Greg Rogove (som Banhart sidste år udgav albummet "Surfing" med under duonavnet Megapuss, Rodrigo Amarante (fra Little Joy), Luckey Remington og Noah Georgeson. Producer er Paul Butler fra A Band Of Bees.

 


ANNONCE