Nyhed

Devendra Banhart til København

Til juni kommer den amerikanske sanger-sangskriver Devendra Banhart til Lille Vega

I slutningen af juni kommer finurlige Devendra Banhart til København, hvor han giver koncert på Lille Vega med bandet The Grogs.

Sidst den excentriske Banhart gæstede København, var i 2004, hvor han spillede for et udsolgt Lille Vega.

Devendra Banhart blev opdaget, mens han var delvist hjemløs og spillede på gaden. En af de forbipasserende var produceren Michael Gira fra Young God Records, der blev så imponeret over musikken, at han besluttede sig for at udgive Banharts første album. Siden da er det gået stærkt for Banhart, der i en alder af kun 28 år allerede har udgivet syv album.

Det store gennembrud kom i 2004 med albummet "Rejoicing In The Hands" der fik samtlige seks stjerner af GAFFAs anmelder Jeppe Krogsgaard Christensen, der skrev:

"Man tror næsten ikke, at manden bag dette helt igennem formidable sammensurium kun er i begyndelsen af tyverne. Men det er han altså, og med 'Rejoicing In The Hands' indskriver eneren Banhart sig umærkeligt i dén eksklusive forening af originale amerikanske sangskrivere, som Bonnie 'Prince' Billy er formand for. Det er mageløst!"

Über-hippiens sidste album, "What Will We Be" udkom i oktober sidste år, og blev opsummeret af GAFFAs Ole Rosenstand Svidt med ordene: "Blomsterbarnet er næsten blevet voksent og følsomt på major label-debut."

Devendra Banhart spiller på Lille Vega, i København, tirsdag den 29. juni.

Billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE