Nyhed

Devendra Banhart på vej med album

Den amerikansk-venezuelanske singer-songwriter har et nyt udspil om hjørnet

Den amerikansk-venezuelanske singer-songwriter Devendra Banhart udgiver 11. marts sit ottende studiealbum, "Mala", skriver NME. Albummet bliver efterfølgeren til "What Will We Be" fra 2009 og bliver fulgt op af en turné, der snart bliver offentliggjort.

Det nye album er indspillet i Los Angeles på en gammel Tascam-diktafon. Om dette valg fortæller Banhart:

"En masse tidlig hiphop er blevet indspillet på den (Tascam-diktafonen, red.) Selvom mine sange på ingen måde er hiphop, syntes vi, det ville være interessant, hvordan disse sange ville lyde på udstyr, som er brugt til at indspille vores yndlings-rap. Lad os se, hvordan denne teknologi ville fungere for os."


Det nye album er indspillet sammen med Banharts mangeårige producer og samarbejdspartner Noah Georgeson, og Banhart fortæller, at tilgangen til det nye album er anderledes end på tidligere udgivelser. "Tidligere havde vi mere holdningen: Lad os bruge det ældste udstyr, vi kan finde."

Devendra Banhart debuterede i 2002 med det selvudgivne album "The Charles C. Leary" og fik sit gennembrud i 2004 med albummet "Rejoicing In The Hands", der blandt andet fik 10 ud af 10 point på det engelske musiksite Drowned In Sound og seks ud seks stjerner i GAFFA.

Tracklisten til "Mala" er som følger:

'Golden Girls'
'Daniel'
'Für Hildegard von Bingen'
'Never Seen Such Good Things'
'Mi Negrita'
'Your Fine Petting Duck'
'The Ballad of Keenan Milton'
'A Gain'
'Won't You Come Over?'
'Cristobal'
'Hatchet Wound'
'Mala'
'Won't You Come Home'
'Taurobolium'

ANNONCE