Nyhed

Klondyke samler det bedste på nyt album

Gruppens bagkatalog gennemgås på "Guldgravernes Opsamlingsheat", og der gives koncerter til næste år under navnet Mikael K & Klondyke

Den jyske sangskriver Mikael K dannede i 2000 gruppen Klondyke, og under det navn har han udsendt fire plader, der til februar opsummeres på albummet "Guldgravernes Opsamlingsheat", der også indeholder tre nye sange. I forbindelse med udgivelsen giver bandet også en række koncerter, dog under nyt navn.

Da Mikael K også sideløbende optræder som solist har man besluttet sig for at ændre gruppens navn, så de fremover vil optræde som Mikael K & Klondyke. Det vil de eksempelvis gøre til februar og marts, hvor man må formode, at de udover at dykke ned i gruppens bagkatalog også vil spille sangene "Natbaderne" samt "Et Tidspunkt Til Alt" (en fordanskning af Pete Seegers "Turn, Turn, Turn"), der alle er med på den kommende opsamlingsplade.

De gamle sange er hentet fra pladerne "Guld", "Lille Vampyr", "Verdensmand" samt "Dejlig Dum", der udkom i 2008 og blandt andet skaffede Mikael K årets Björn Afzelius Pris. Der er dog mulighed for at de fire udgivelser får følgeskab af et nyt fuldlængde album inden længe, da det fremgår af en pressemeddelelse, at Mikael K skal en tur i studiet til foråret for at indspille nyt.


Klondyke udsender 8. februar albummet "Guldgravernes Opsamlingsheat", og Mikael K & Klondyke kan opleves live her:

Gyngen - Århus: 5. februar 2010
Olferts - Ollerup; Sydfyn: 6. februar 2010
Dexter - Odense: 25. februar 2010
Paletten - Viborg: 11. marts 2010

Der bliver endvidere planlagt flere koncerter i bl.a. København, Løkken (Hjørring), Tønder, Holstebro og Aalborg i løbet af foråret, og der arbejdes på deltagelse i flere sommerfestivaler.

ANNONCE