Nyhed

Portishead laver ny sang til Amnesty

"Chase The Tear" kan købes online via menneskerettighedsorganisationen

Sidst, Portishead var pladeaktuelle, var det 11 år siden, de sidst havde udgivet et album, men nu er Beth Gibbons, Geoff Barrow og Adrian Utley tilsyneladende kommet en smule op i gear. Kun halvandet år efter deres sidste album, "Third", har de nemlig indspillet en ny sang, "Chase The Tear", som de har doneret til Amnesty International.

Sangen kan købes online fra og med i dag, 10. december, der er den internationale menneskerettighedsdag. Det er i dag 61 år siden, FN underskrev den internationale menneskerettighedserklæring, som blandt andet markerer, at alle mennesker er født frie og lige og skal sikres sikkerhed fra politisk forfølgelse, ytringsfrihed og meget mere, og som forbyder tortur, umenneskelig behandling og forskelsbehandling grundet etnisk, politisk, religiøs, seksuel overbevisning med mere.

Sangen kan købes her - der er ikke noget dansk flag, man kan klikke på, men hvis man eksempelvis klikker på det engelske flag og skriver SW1A som postnummer, kan man snildt købe sangen, skulle vi hilse at sige.

Fra i dag kan man også se en video, hvor Portishead fremfører sangen, på http://www.amnesty.org.uk/portishead og http://www.portishead.co.uk

Læs hele FN's menneskerettighedserklæring

 

ANNONCE