Nyhed

Ray Davies aflyser turné

Men Kinks-frontmanden har andre projekter i støbeskeen i det kommende år

En talsmand for den navnkundige engelske sangskriver Ray Davies har annonceret, at en ny runde af mandens musical Come Dancing - betitlet efter Kinks-sangen af samme navn - er blevet aflyst. Instruktøren Bill Kenwright skulle ellers have genoplivet forestillingen, som oprindeligt havde premiere i 2008, i det kommende år.

"Ray er ekstremt skuffet over, at Come Dancing-turnéen i 2010 ikke kommer til at finde sted, og vil udsende en meddelelse desangående", siger en repræsentant for Davies' studie Konk til Uncut. Der er således umiddelbart ingen forklaring på aflysningen, men købere vil få refunderet billetter til showet.

Springsteen i spil

Til gengæld fortalte Davies tidligere på måneden, at der er planer om et fornyet samarbejde med broderen og Kinks-kollegaen Dave Davies, som dog stadig døjer med eftervirkningerne af et slagtilfælde i 2004.

"Jeg foreslog nogle low key-optrædener for at se, hvor godt han kan spille. Hvis vi skal spille sammen igen, kan vi ikke i første omgang annoncere et show i stor skala og tage direkte på landevejen", sagde Davies til News of the World for nylig.

Samtidig er der angiveligt planer om et album med duetter, og i den sammenhæng er blandt andre Bruce Springsteen i spil.

ANNONCE