Nyhed

Lovende dansk band på Europatour med Glasvegas

Når et af tidens varmeste navne hen over foråret drager rundt i Europa, får de dansk support fra bandet Giana Factory

Det danske firkløver Giana Factory, der består af Louise Foo (vokal, sample pads) Lisbet Fritze (guitar, kor) Sofie Johanne (bas, synth, kor) og David Ciccia (trommer, samples), er et forholdsvis ubeskrevet blad på den hjemlige musikscene.

Tidligere på måneden albumaktuelle Atoi dog følgende over for GAFFA: "Vores gode veninde Loui Foo spiller i det nye vilde band Giana Factory. Det bliver snart kæmpe stort!", og nu kan noget måske tyde på det.

Bandet har tidligere gjort sig bemærket ved at toppe Det Elektriske Barometer på P3 og DR's Karrierekanon. Flere læsere har utvivlsomt oplevet Lisbet Fritze og Louise Foo på sidste års Roskilde Festival, hvor de barselsvikarierede hos The Raveonettes for Louises søster Sharin.

Foruden koncerter med Glasvegas er bandet snart klar med deres debutalbum. Pladen er indspillet i løbet af 2008 efter et ophold i New York. Debuten produceres af ingen ringere end Tomas Barfod (WhoMadeWho, Filur med flere) og Anders Trentemøller.

Der er endnu ikke sat nogen dato for udgivelsen, men indtil da kan du smuglytte til fem numre på bandets velbesøgte MySpace-profil.

 

ANNONCE