Nyhed

Giana Factory splitter op

Trioen bestående af Lisbet Fritze, Sofie Johanne og Loui Foo går hver til sit

I en pressemeddelelse skriver Giana Factory: "Vi har besluttet os for at stoppe Giana Factory for nu. Vi er rigtig stolte over den musik, vi har lavet sammen de sidste seks år. Vi går hver til sit med så mange sjove øjeblikke i vores hukommelse. Tusind tak for al jeres support."

På trods af skilsmissen er Albummet "Lemon Moon" på gaden, og der er stadig flere singler og et interessant interaktivt mashup af hele albummet på vej, så det er ikke helt ovre endnu for den danske trio.

Giana Factory fortæller yderligere: "Vi vil spille vores sidste koncert på Vega i København den 30. oktober, hvor vi vil optræde med vores favoritsange fra "Bloody Game" (ep, 2009), "Save The Youth" (album, 2010) og "Lemon Moon" (album, 2014). Aftenen vil blive endnu mere speciel, da vi får hjælp fra kunstkollektivet Obscura, som vil fortolke musikken i en visuel installation, som er specialavet til eventet."


Til koncerten vil supportbandet være Mads Emil Nielsen. Ud over København vil Giana Factory besøge Bleu Lizard i Lausanne og det meget specielle David Lynch-designede diskotek Silencio i Paris.

Bandet afslutter således: "Vi håber at se jer til vores sidste koncerter, og at vores musik vil fortsætte med at leve derude."

Billetter til den sidste koncert i Vega kan findes her.


 

 

 

ANNONCE