Nyhed

Mikael Simpson er klar med nyt

Sangskriveren udsender "Slaar Skaar" 9. marts

Mikael Simpson fulgte udgivelsen af albummet "Stille & Uroligt" op med at vinde både P3 Prisen med de medfølgende 100.000 kroner, en DMA som Årets Sangskriver samt to Steppeulvspriser for Årets Album og Årets Sang. Derudover kårede GAFFA-læserne ham til Årets Danske Sanger, og da albummet også gik guld, er der høje forventninger til sangskriverens femte soloalbum.

Hvor Simpson tidligere primært har indspillet sin musik alene på en computer i sit hjemmestudie, har han denne gang gået til indspilningerne med et andet udgangspunkt. Pladen er optaget i et studie, der har været andre musikere involveret, og ifølge en pressemeddelelse betyder det, at Simpson denne gang har "arbejdet hen imod et mere poppet, organisk og mere "bandagtigt" udtryk". Første eksempel på dette er singlen "Inden Du Falder i Søvn", der er P3's uundgåelige i denne uge.

Albummet "Slaar Skaar" udkommer digitalt, på vinyl på cd og limited cd 9. marts. Den limited cd indeholder en ekstra cd med remix af en del af albummets tracks af folk som Trentemøller, Lulu Rouge, Asger Baden, Super Troels og Ekko.

ANNONCE