Nyhed

Nikki Sixx undskylder over for grædende fan

Bassisten undskylder sin tilsvining af en kvindelig fan ved en Mötley Crüe-koncert

Ved en koncert for et par dage siden uddelte den 50-årige Mötley Crüe-bassist Nikki Sixx verbale øretæver til en kvindelig fan, der smed en vandflaske efter ham. Det skal dog lige for god ordens skyld siges, at den pågældende vandflaske minutterne forinden var blevet smidt ned mod publikum af Nikki Sixx selv, og efter flasken blev smidt tilbage på scenen udbrød en noget arrig Sixx:

"Tror du, at det lort er sjov motherfucker. Sut min pik motherfucker, fuck dig!" Efter pigen var brudt i gråd og nægtede at komme op på scenen, fortsatte Sixx' raserianfald med ordene: "Det faktum, at du er en fucking luder, betyder, at du kan sutte min pik en lille smule mere, din kælling. Ah, nu fucking græder hun."

Efter at video-optagelser fra koncerten dukkede op i forgårs, skrev Nikki Sixx en undskyldning på sin blog med titlen "Rock n roll" på Myspace: "Der var en episode ved et af vores shows, hvor nogen smed en flakse efter mig under min tale, og jeg blev rimelig muggen. Det skete på den måde, at jeg smed en flaske med vand ned til nogle fans og ikke opfattede, at den selvsamme flaske, jeg smed ned til fans'ne, blev smidt tilbage mod mig. Jeg må indrømme, at bands bliver rimeligt sure, når folk smider lort efter dig på scenen. (...) jeg vil gerne sige undskyld til den fan, der smed flasken tilbage efter mig."

På bloggen skriver Nikki Sixx afslutningsvis "PS: De her selvhjælpsbøger hjælper virkeligt. Ha-Ha."

ANNONCE