Nyhed

Dizzee Rascal lover party-album

Den engelske rapper varsler fut i fejemøget på sit kommende fjerde album

Den engelske rapper Dizzee Rascal har udtalt sig om sit kommende fjerde album til NME. Han udtaler, at der denne gang bliver tale om "party-musik" og et mere dance-orienteret album end tidlligere.

"Lige meget hvordan viben bliver på det nye album, så bliver det et festligt album. Det kommer til at indeholde fart og positivitet. Lige noget, man kan bruge i en krisetid," fortæller Dizzee Rascal til NME og fortsætter:

"Det bliver party-musik. Jeg vil lave noget i stil med "Doggystyle" (Snoop Doggs 1993-album, red.). Det er den tætteste reference, jeg kan give. Siden "Dance Wiv Me" er vi begyndt at tænke lidt bredere."


"Dance Wiv Me" var sidste sommers Dizzee Rascal-single, der blev et kæmpehit i England og nåede toppen af hitlisten. Singlen bød i øvrigt på gæsteoptræden fra sangerne Calvin Harris og Chrome.

Udgivelsesdatoen for det nye album er endnu ukendt, men sikkert skulle det være, at den amerikanske dj og producer Armand van Helden skulle medvirke på albummet. Dizzee Rascal har udtalt følgende om samarbejdet: "Han kom op til mig. Jeg er kun vild med noget dance-musik. Noget af det er noget l***. Men hvis det sparker bagdel, så er det fint med mig."

Dizzee Rascal debuterede som bare 19-årig i 2003 med albummet "Boy In Da Corner," som blev et stort hit især i England, hvor det blandt andet modtog den prestigefyldte Mercury Prize. Hans seneste udgivelse er albummet "Maths + English" fra 2007. Dette album fik en firstjernet anmeldelse i GAFFA, hvor Christian Grubert blandt andet skrev følgende: "Wiley-disset med Lyn Collins-samplet Pussyole, øst-London-versionen af N.W.A.-klassikeren Straight Outta Compton, Sirens, og det udfordrende og UGK-assisterede Where Da G’s sætter en standard, som resten af albummet ikke helt kan følge. Kun Hardback, med et vanvittigt hårdt beat, kan følge trop. Ellers bliver vi udsat for lidt for ufokuserede party-sange og det tåbeligt fjollede Wanna Be, der desværre nok skal blive et hit."


Kort før jul blev Dizzee Rascal i øvrigt kortvarigt anholdt, idet et trafikrelateret skænderi resulterede i, at han tog et baseballbat frem og svingede det over for sin diskussionspartner. Men nu er vreden forhåbentlig dampet af Dizze Rascal, så han kan fokusere på sin musik, der altså skulle være mere positiv end vanligt.

 

ANNONCE