Nyhed

Popstjerner i Big Brother

Både Coolio og Mutya Buena fra Sugababes medvirker i den engelske udgave af Celebrity Big Brother

Man har på engelsk tv siden 2001 kunne se programmet Celebrity Big Brother, hvor man har samlet en række mere eller mindre kendte deltagere i et hus, hvor de har skullet bo sammen i en uges tid. Blandt tidligere deltagere finder man musikalske navne som Goldie, Leo Sayer, Pete Burns fra Dead Or Alive og Bez fra Happy Mondays.

Showet holdt pause i 2008 på grund af en række racistiske kontroverser, men 2. januar satte man gang i en ny runde, og også i år er der en række musikere med i programmet. Den amerikanske rapper Coolio har blandt andet meldt sig, og han er bestemt ikke ubekendt med reality-tv-genren. Udover at have medvirket i Celebrity Fear Factor, Celebrity Bootcamp og Celebrity Paranormal Project, så bliver hans familieliv også dokumenteret i serien Coolio's Rules.

Han får følgeskab af sangerinden Mutya Buena, der i 2005 forlod den populære popgruppe Sugababes. Siden da er kommet soloalbummet "Real Girl", og det forventes at sangerinden vil udsende sit andet soloalbum i løbet af 2009.


Derudover medvirker også Ben Adams fra boybandet A1 og La Toya Jackson, samt marginalt mindre musikalske gæster som Verne "Mini-Me" Troyer og modellen Lucy Pinder. Det rygtes desuden, at den tidligere Visage-frontmand Steve Strange også vil dukke op undervejs.

Celebrity Big Brother kan ses på den engelske tv-kanal Channel 4.

ANNONCE