Nyhed

Coolio anholdt for våbenbesiddelse

Den amerikanske rapper blev anholdt for besiddelse af våben, efter en ladt pistol blev opdaget i hans taske i lufthavnen.

I lørdags blev rapperen Coolio, især kendt for 1995-hittet "Gangsta's Paradise", anholdt i Los Angeles International Airpport (LAX), efter at et ladt våben blev fundet i hans bagage i forbindelse med sikkerhedskontrollen i lufthavnen.

Som resultat blev Coolio anholdt for både våbenbesiddelse samt for at besidde et stjålet skydevåben. Det viste sig nemlig, at den pågældende pistol tidligere var blevet meldt stjålet.

Ifølge politiet nåede Coolio at komme om bord på flyet, efter at han var kommet igennem sikkerhedskontrollen. Pistolen blev opdaget i rapperens håndbagage, som hans bodygard forsøgte tage med sig forbi security.


Officeren for lufthavnspolitiet, Alicia Hernandez, har udtalt:

"Ved ankomsten og scanningen tog politiet omgående håndbagagen i besiddelse. De tilbageholdt også en 39-årig mand [Coolios bodyguard], som hævdede, at han ejede tasken. Efter yderligere efterforskning blev det afsløret, at tasken indeholdt genstande, som tilhørte den mistænktes rejseledsager, som havde forladt scanningsområdet og var gået ombord på flyet," skriver Rolling Stone.

Politiet opdagede hurtigt, at tasken tilhørte Coolio og varetægtsfængslede både rapperen og hans bodyguard. Efter en afhøring blev Coolio løsladt uden sigtelser mod en kaution på 37,808 dollars.


Allerede samme aften offentliggjorde Coolio en video, hvori han adresserede episoden:

"Jeg vil bare sige noget om den lille misforståelse i lufthavnen i dag. Alt er helt fint, jeg har det fint. Jeg ved ikke, hvad det fremtidige resultat af dette bliver, men lige nu har jeg det fint, og jeg værdsætter alles bekymring", skriver Rolling Stone.

Se videoen herunder:

ANNONCE