Nyhed

Echo & The Bunnymen udsender nyt

Også Ian McCulloch får i år hjælp af Chris Martin til sit nye materiale

Den engelske gruppe Echo & The Bunnymen vender dette efterår tilbage med en opfølger til "Siberia" fra 2005, og denne gang sker det i samarbejde med produceren John McLaughlin og Chris Martin fra Coldplay.

Det kommende album har fået titlen "The Fountain" og udsendes til oktober. Albummet produceres af skotske John McLaughlin, der sjovt nok er bedst kendt for at have skrevet sange til navne som Busted, Westlife og Boyzone. Gruppen har desuden fået hjælp af Chris Martin, der har været med til at skrive et enkelt nummer til pladen.

Frontmanden Ian McCulloch forlod ellers Echo & The Bunnymen i 1988 og efter en tumultarisk periode, hvor de overlevende medlemmer forsøgte at holde liv i gruppen, der undervejs også blev officielt opløst, samlede McCulloch, Will Sergeant og Les Pattinson sig igen under Echo-navnet. Pattinson måtte dog forlade gruppen kort tid efter, og bandet består nu af McCulloch og Sergeant.


Echo & The Bunnymen er formodentlig bedst kendt for sange som "Bring On The Dancing Horses", "Silver" (der i mange år blev brugt som kendingsmelodi til Tværs i P4 i P1) og naturligvis "The Killing Moon".

Nu føjer Echo & The Bunnymen nyt materiale til bagkataloget i form af pladen "The Fountain", der udsendes 13. oktober.

ANNONCE