Nyhed

Echo And The Bunnymen-single som gratis download

Det britiske band har valgt at give et nummer fra deres nye album gratis til deres fans

Det næste album i rækken fra Echo And The Bunnymen hedder "The Fountain" og udkommer først den tolvte oktober, men allerede nu kan sangen "Think I Need It Too" hentes som download, helt gratis. Sangen er allerede blevet anmeldt af flere medier, og modtagelsen er meget positiv. Thecolorawesome.com skrev blandt andet om singlen:

"'Think I Need It Too" er den brilliante nye single fra de fantastiske Echo And The Bunnymen (...) Det er et glædesfyldt, opløftende, ekstremt smittende stykke pop-musik og Macs (McCulloch, red.) stemme er stærkere end nogensinde."

Post-punk/pop-bandet har eksisteret siden 1978, og har til dags dato udgivet 10 studie-album. Det sidste studie-udspil fra Echo And The Bunnymens side hedder "Siberia" og udkom i 2005. GAFFAs anmelder gav det fire stjerner, og skrev blandt andet:


"Vellykkede gendannelser af fordums succeser kan tælles på meget få fingre, men Echo And The Bunnymen er og bliver en af disse undtagelser. Vel koger der ikke samme buzz og massehysteri omkring bandet som i 80’erne, men sanger Ian McCulloch og guitarist Will Sergeant bliver ved med at skrive kvalitets-pop – og med højt bundniveau."

Der er ikke annonceret nogen turné, der kommer uden for Storbritannien, så medmindre man er villig til at rejse over havet, må man nøjes med den nye plade.

Interesserede kan hente singlen "Think I Need It Too" her.ANNONCE