Nyhed

Echo & The Bunnymen-medlem død i motorcykelulykke

Jake Brockman mistede i sidste uge livet, da han kørte galt på sin motorcykel

Den engelske gruppe Echo & The Bunnymen mistede i sidste uge keyboard-spilleren Jake Brockman, da han tirsdag 1. september kørte galt på sin motorcykel på den engelske ø Isle Of Man. Ifølge BBC påkørte Brockman et andet køretøj og døde nogle timer senere på hospitalet.

Jake Brockman begyndte at turnere med Echo & The Bunnymen, da bandet havde deres storhedstid midt i 80'erne, og i 1987 medvirkede han på albummet "Echo & The Bunnymen", hvorefter han blev et fast medlem af bandet. Han medvirkede desuden på det efterfølgende album, "Reverberation", der er gruppens eneste uden frontmand Ian McCulloch.

Siden opløsningen af Echo & The Bunnymen i starten af 90'erne har Jake Brockman blandt andet som lydtekniker hos BBC og indspillet under navnet BOM sammen med Damon Reece fra Spiritualized. Han vendte dog ikke tilbage til Echo & The Bunnymen, da de blev gendannet i 1996.


Brockman er det andet Echo & The Bunnymen-medlem, der dør efter en motorcykelulykke. I 1989 mistede trommeslageren Pete de Freitas livet på en tur mellem Liverpool og London i en alder af 27.

Jake Brockman blev 53.

ANNONCE