Nyhed

Kate Nash indspiller med Metronomy

Sangskriveren har desuden hyret Bernard Butler til at producere sit andet album

Den engelske sangskriver Kate Nash, der i 2007 hittede med sangen "Foundations", kan nu fortælle, at hun har indspillet sange sammen med gruppen Metronomy, der har haft succes med singlen "Heartbreaker". Sangene vil formodentlig blive udsendt i løbet af sommeren.

Til NME fortæller Nash dog, at sangene ikke vil komme med på hendes kommende album, og de vil heller ikke blive udsendt under hendes eller Metronomys navn. I stedet vil de formodentlig blive udsendt til dj's i al hemmelighed under et helt andet navn for at holde det som et undergrundssideprojekt.

Men ved samme lejlighed kan Nash dog fortælle, at hun snart skal i gang med at indspille sit andet album. Hun venter faktisk bare på, at den tidligere Suede-guitarist Bernard Butler bliver færdig med at producere den tidligere Long Blondes-sangerinde Kate Jacksons soloplade.

Da indspilningerne til opfølgeren til succesalbummet "Made Of Bricks" altså ikke er påbegyndt endnu, er det svært at spå om, hvordan Nashs andet album rammer gaden. Men indtil da kan man jo så gå og holde lidt øje med, om der pludselig dukker et band op, der lyder som et kryds mellem Metronomy og Kate Nash.

ANNONCE