Nyhed

Metronomy giver dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Den engelske elektropopgruppe Metronomy giver koncert i Store Vega 29. oktober. 

Gruppen har for nylig genudgivet deres andet album Nights Out i forbindelse med dets 10-års jubilæum, men de har også et nyt album på vej, Metronomy Forever, der er ude 13. september.

Bandet er kendt for deres melodiske, dansable og detaljerige sange og for at levere et energisk sceneshow under ledelse af den karismatiske sanger Joseph Mount, der også producerer gruppens plader.

Da gruppen indtog scenen i DR Koncerthuset ved Sonár-festivalen i København i 2015, kvitterede GAFFA med fem stjerner og skrev blandt andet:

”Kemien mellem dem er ikke til at tage fejl af, og den gode energi svæver gennem lokalet med lysets hastighed. Allerede fra første beat rammer gulvet, er hele publikummet vilde efter at danse natten væk til de iørefaldende poptoner.”

LÆS OGSÅ: Metronomy fortryller Koncerthuset

Orkestret hittede for alvor med deres tredje album The English Riviera fra 2011, hvor singlen ”The Look” blev et pænt hit. Sidenhen er det blevet til to album, Love Letters fra 2014 og Summer 08 fra 2016, og nu er der altså snart nyt på vej fra dem.

Billetsalget starter fredag den 28. juni via vega.dk og Ticketmaster

Varm op med bandets nye single, "Lately":

ANNONCE