Nyhed

Flere navne til Roskilde

Danske Negash Ali er blandt dagens tilføjelser til programmet

Endnu en onsdag er dukket op, og det betyder flere navne til årets Roskilde Festival-program. Dagens tilføjelser kommer fra fem forskellige steder på kloden og spænder ganske vidt i både stil og genre.

Blandt dem finder vi blandt andet danske Negash Ali, der solodebuterede tidligere på året. Han har tidligere udsendt et album sammen med gruppen Majors, men med "Asmarino" meldte han sig klar som solist. Udgivelsen blev da også vel modtaget, og GAFFAs anmelder sagde allerede i marts måned, at "dette kunne være en af årets mest interessante udgivelser". Rapperen høstede også roser for sit show til årets Spot Festival, og nu bliver der altså også mulighed for at opleve ham i Roskilde.

De resterende tilføjelser er:

Bomba Estéreo (Col) kombinerer egne musiktraditioner som cumbia og champeta med jamaicansk dub, angolesisk kuduro og amerikansk hiphop. Glæd dig til en svedig, sydamerikansk dansefest, der på én gang er indbegrebet af Colombia og den vestlige scenes natklublyd.

Gangbé Brass Band (Ben) er et steel brass-band, der krydser New Orleans-jazz og bebop med deres lokale musiktraditioner som juju og afro-beat. En fornyende forening af storbyjazzklubben og Vestafrikas støvede ørkenverden.

N.A.S.A. (US) har sat sig for at nedbryde grænserne mellem både lande og musikgenrer. Deres musik er et spruttende overflødighedshorn af alle genrer, der rimer på dans og hiphop, og de genrenedsmeltende løjer er ofte ledsaget af et fantasifuldt danseshow.

Radioclit presents The Very Best (INT) er resultatet af et møde mellem en europæisk dj/producer-duo og den malawiske sanger Esau Mwamwaya. Her forbinder det spændende trekløver lyden af tung, klubegnet electronica med tropiske rytmer. Resultatet er et fascinerende og dansevenligt miskmask, som vil få fortalere for klare genreskel til at løbe skrigende bort.

ANNONCE