Nyhed

Kasper Spez udgiver debut hos Tabu

Rapperen følger senere på året sin debut-ep op med albummet "Fantasten"

I denne måned kom det frem, at rapperen Kasper Spez skal udgive sit debutalbum på pladeselskabet Tabu Records. Det kommer til at ske til i løbet af sommeren, men allerede nu kan man høre første single "Efter" på rapperens MySpace-side.

Det kommende album har fået titlen "Fantasten" og følger op på debut-ep'en "Love-Junkie" fra 2006. Dengang blev ep'en modtaget med kyshånd af anmelderne, og specielt GAFFAs anmelder var begejstret for Spez' tilgang til dansksproget rap:

"Tak. Tak til Langeland, tak til RFC, tak til Es, tak til alle dem, der er den diametrale modsætning, og mest af alt tak til Kasper Spez. Det er få danske rappere, der har samme mod til at udstille sit inderste, både i følelses- og tanke-regionen".


Spez arbejder fortsat sammen med produceren Es, og om singlen siger rapperen:

"Jeg må sige ... at det første nummer, I kommer til at høre, er i den mere hårde ende af pladen. Rent stilmæssigt i hvert fald. Nummeret, der er kommet op i dag, er det første nummer, jeg indspillede til pladen. En nødvendig og uundgåelig historie, jeg blev nødt til at fortælle, uden at tænke så meget over, hvor det skulle ende henne, eller hvordan folk, der skulle komme til at høre det, ville reagere. Det er indspillet i en meget turbulent periode i mit liv, som uden tvivl kommer til udtryk i versene. Emnerne er frustration, tvivl og en nødvendig tro på de valg, man nogle gange føler, man bliver nødt til at tage".

"Fantasten" udsendes til august.


GAFFAs skribent Kristian Nygaard har i øvrigt lavet et langt interview med Kasper Spez, som du kan læse her.

ANNONCE