Nyhed

Politiet forærer Babyshambles' instrumenter til ungdomsprojekt

Konfiskerede instrumenter, der oprindeligt tilhørte Babyshambles, foræres nu væk til et musikprojekt for unge

En Babyshambles-koncert i London 12. august 2005 sluttede med, at politiet afbrød musikken og konfiskerede samtlige instrumenter på scenen. Politiet dukkede op i pubben Duke Of Clarence, da naboerne havde klaget over larmen, og trods bandets protester blev instrumenterne snuppet og har været i politiets varetægt siden da. Men nu doneres de ifølge BBC til et nyt musikprojekt for unge.

Politiet har siden august 2005 siddet på en bas, to guitarer, et trommesæt, en forstærker samt både en mundharpe og en melodika. Disse instrumenter med undtagelse af en guitar foræres nu til EC1 Music Project, så en række af byens unge kan bruge dem. Det er nemlig lykkedes den tidligere Babyshamles-guitarist Patrick Walden (nummer et fra venstre på billedet) at lave en aftale med politiet, hvor han skal afholde en workshop for de unge mod at få sin guitar tilbage.

Til BBC siger Walden, at han er glad for at være blevet involveret i musikprojektet, og at han ser frem til at skulle arbejde sammen med de unge mennesker.


 

ANNONCE