Nyhed

Enkelte ledige billetter til Antony i aften

Billetter til den ellers forlængst udsolgte koncert i Falconer sælges i døren efter først-til-mølle-princippet

I aften spiller Antony And The Johnsons i Falconer Salen i København. Koncerten har været udsolgt i over en måned, men på dagen viser det sig, at der grundet praktiske omstændigheder er blevet frigivet et ganske lille antal usolgte billetter, og de sælges i aften ved indgangen efter først-til-mølle-princippet, oplyser arrangøren ICO.

Hvis man ikke har fået en billet, og gerne vil have én, er det altså bare med at møde op, når dørene åbnes, hvilken er klokken 19. Og måske burde man komme lidt før for at få en god plads i køen.

Der er god grund til at have høje forventninger til koncerten. Da Antony And The Johnsons sidst gæstede Danmark, i september 2006, uddelte GAFFAs anmelder Michael Jensen de maksimale seks stjerner til koncerten i Musikhuset Aarhus, hvor han blandt andet skrev:

"Instrumenteringen var også ved denne lejlighed perfekt afstemt med musikken. Som noget nyt havde Antony And The Johnsons ud over violin, cello, akustisk guitar, bas og trommer denne gang også gjort plads til en elektrisk guitar, en klarinet og en saxofon, der alle blev bemestret på ekvilibristisk vis (...). Musikken blev således tilført en konstant strøm af nye og udfordrende elementer, der løftede de gammelkendte numre til nye højder. Specielt nummeret "Fistful Of Love" fra Antony And The Johnsons seneste udgivelse "I Am A Bird Now" fik en meget alternativ afslutning, hvor de karakteristiske horn-fanfarer blev udskiftet med en inciterende elektrisk guitarsolo."

Antony And The Johnsons udsendte i januar deres tredje album, "The Crying Light", der ligesom sine to forgængere gennemgående har fået fremragende anmeldelser i ind- og udland.

 

 

ANNONCE