Nyhed

Grand Archives til Voxhall

Seattle-bandet med Mat Brooke i front kommer til Århus til april

Ganske kort tid efter at Band Of Horses havde debuteret med albummet "Everything All The Time", forlod Mat Brooke bandet for i stedet at starte bandet Grand Archives, der hurtigt fik kontrakt med Sub Pop Records, hvor Band Of Horses også har hjemme. Sidstnævnte har allerede offentliggjort, at de skal spille til Beatday i år, og nu kan vi også fortælle, at Grand Archives er på vej til Danmark.

Mat Brookes nye band kommer dog allerede til landet til april, hvor de skal spille på Voxhall i Århus. Her vil man kunne høre materiale fra deres roste debutplade fra sidste år, der her på stedet fik fem stjerner og blev rost for den "umanerlig dragende melankoli".

"Brooke er en glimrende sangskriver, der med sit nye band har potentialet til noget større i sig. Grand Archives er den pureste alternative singer-songwriter-rock, der funkler krystalklar som på en nattehimmel".


Historien om Brooke og hans musikalske levevej blev for nylig dokumenteret på DR2 i programmet Rockcity, og nu kan man altså opleve det tidligere Band Of Horses-medlem i Århus, når han sammen med bandet Grand Archives giver koncert 20. april. Billetsalget til koncerten er netop blevet sat i gang via voxhall.dk.

ANNONCE