Nyhed

moi Caprice spiller sidste koncert i lang tid

Bandet spiller en sidste optræden i morgen på Rust, inden de begynder på indspilningen af deres kommende album

Artpop-kvartetten moi Caprice har til dato udsendt fire album siden debuten "Once Upon A Time In The North" fra 2003. Det sidste skud på stammen, "We Had Faces Then", udkom i oktober 2008 og viste, ifølge en anmeldelse i GAFFA, bandet fra en mere melankolsk og voksen og følsom side. Nu planlægger de så allerede, efter en lang efterårsturné, indspilningen af deres næste plade. I den forbindelse holder de pause fra koncertlivet, og koncerten i morgen er altså den sidste chance for at opleve dem live inden indspilningerne. Bandet lover at spille sange fra alle deres fire album, og måske også lidt nyt.

Da moi Caprice havde premiere på deres efterårsturné i oktober på VoxHall i Århus, uddelte GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt fire stjerner og skrev blandt andet:

"Koncerten bød på ni ud af de 11 sange fra "We Had Faces Then", fire fra forgængeren "The Art Of Kissing Properly" og enkelte højdepunkter fra bandets to første album. Som sådan rummede koncerten ikke nogen deciderede højdepunkter eller for den sags skyld det modsatte – niveauet var solidt højt hele vejen, uden at det ligefrem gav gåsehud. Det var dog glædeligt, at moi Caprice fremførte deres gamle hit "To The Lighthouse" i nogenlunde samme energiske version, som den findes på albummet "You Can't Say No Forever" frem for at levere den som ballade, som de gjorde på deres sidste turné."

Koncerten finder altså sted i morgen, fredag den 13. marts klokken 21.00 på Rust i København. Billetprisen er 120 kroner i forsalg. Billetsalget er i gang på GAFFA Billet.

ANNONCE