Nyhed

Tori Amos på vej med nyt album

"Abnormally Attracted To Sin" er på gaden i løbet af foråret

Kendere af den amerikanske sangerinde, sangskriver og ikke mindst pianist Tori Amos ved, at hendes album ofte kommer med et par års mellemrum, og derfor kommer det næppe som en overraskelse for dem, at hun nu er på vej med sit tiende studiealbum. Albummet får titlen "Abnormally Attracted To Sin" og er på gaden i løbet af foråret, oplyser hendes officielle hjemmeside.

Albummet bliver Tori Amos' tiende studiealbum og er efterfølgeren til "American Doll Posse" fra foråret 2007. Albummet bliver samtidig Tori Amos' første under hendes nye kontrakt med pladeselskabet Universal Republic, efter at hun tidligere har udkommet på Atlantic/Warner (fra og med debuten "Little Earthquakes" fra 1992 til og med cover-albummet "Strange Little Girls" fra 2001) og Epic/Sony (fra og med "Scarlet's Walk" fra 2002 og til og med "American Doll Posse").

Tori Amos' albums har ofte ét overordnet tema - på "American Doll Posse" gjaldt det eksempelvis kvinden i USA portrættet gennem fire meget forskellige kvindetyper - men om det også gælder "Abnormally Attracted To Sin", fremgår ikke. Til gengæld bliver albummet ledsaget af en visuel side i form af såkaldte "visualettes" til hver sang i form af dokumentariske optagelser fra det forgangne år, optaget på Super HD og Super 8. Optagelser, man må formode kan ses på en medfølgende dvd.

Tori Amos vil præsentere de nye sange live, når hun optræder på den stort anlagte branchefestival South By Southwest i Austin, Texas tirsdag den 19. marts. En festival, GAFFA i øvrigt dækker. Tori Amos lover dog også at spille ældre numre ved den lejlighed.

ANNONCE