Nyhed

Florence And The Machine genudgiver debut

Den nye version af "Lungs" kommer i en deluxe-udgave med hele tre ekstra skiver med materiale

Det er blevet særdeles almindeligt, at en kunstner nogle måneder efter at have udgivet et album genudgiver det med et par b-sider, en coverversion eller lidt livemateriale. Men når Florence And The Machine senere på måneden genudgiver debutalbummet "Lungs", kommer der hele tre nye skiver med, der inkluderer en livekoncert fra Abbey Road, diverse remixes og coverversioner samt en dvd med livemateriale og videoer.

Florence Welch debuterede som Florence And The Machine i juli måned, og der har generelt været stor begejstring for hendes debutplade blandt anmeldere og fans, og den engelske sangerinde har allerede givet to danske koncerter og annonceret endnu en til februar.

Pladen får nu en deluxe-behandling, hvilket vil sige, at den får tilføjet tre ekstra skiver til pakken, så den udover de oprindelige tretten sange får følgeskab af en live-cd med ni sange indspillet i Abbey Road-studierne. Derudover følger en skive med, der blandt andet inkluderer coverversioner af Beyoncés "Halo" og "Flakes" af Mystery Jets samt en dvd.

Her får man elleve sange indspillet i Rivoli Ballroom i London samt fire akustiske sange og fire musikvideoer, og oven i det kommer billeder og tekster. Det hele samles i boksen "Lungs - Deluxe Edition", der udsendes 30. november.

ANNONCE