Nyhed

The Breakers spiller gratis på Floss

Den danske gruppe giver gratiskoncerter hver fredag i november med gæster som Steen Jørgensen og Pato

Den nye danske gruppe The Breakers har haft et turbulent år med flere jobs i USA blandt andet til den velkendte SXSW-festivalen i Austin, Texas. Inden gruppen går i studiet og indspiller deres kommende album, vil de spille fire fredage i træk i november og tager prominente gæster med sig.

Kunstnere som Steen Jørgensen fra Sort Sol, Lasse Storm fra gruppen Sha La Las og Pato finder vej til den kendte bar Floss, hvor The Breakers spiller og giver en hånd med. Oven i hatten er de fire koncerter helt gratis for publikum, som også kan høre en større horn-sektion til koncerterne. The Breakers fortæller i en pressemeddelelse om de fire koncerter:

"I stedet for at spille en eller to koncerter i løbet af efteråret for at afprøve nyt materiale har vi valgt at gentage "hus-band"-konceptet fra sidste år. Den intime atmosfære giver mulighed for at invitere til fest - og det er skønt at se, hvordan folk vender tilbage uge efter uge, og fylder stedet til bristepunktet. Vi har været i hård træningslejr det sidste års tid og skrevet et hav af fantastiske nye sange, og folk kan i år forvente to timers rock'n'roll basement party med masser af nyt materiale hver aften fra et ultra-tændt live-orkester!"


The Breakers gør sig med gratiskoncerterne klar til at gå i studiet næste år, hvor de skal indspille i samarbejde med Steven Van Zandt, der også er kendt som Little Steven fra Bruce Springsteens E Street Band. Det nye album med den danske gruppe er sat til at udkomme i midten af næsten år.

The Breakers spiller på følgende datoer:

6. november - Floss


13. november - Floss

20. november - Floss

27. november - Floss


ANNONCE