Nyhed

Dr. Dre vil have Jay-Z på Detox

Producerlegenden udskyder endnu en gang den længe ventede opfølger til "2001", men inviterer til gengæld Jay-Z indenfor på albummet

Det tidligere medlem af N.W.A. og roste producer Dr. Dre har opnået en legendestatus for sine produktioner og sin næse for talent, der tæller guldfund af rap-mastodonter som 50 Cent og Eminem. Nu er der igen nyt om hans lige så legendariske tredje studiealbum, "Detox", som et årti efter det seneste album endnu ikke har nået pladehylderne.

Det pressesky producer-ikon udtalte i sidste uge ifølge Mtv.com om det sagnomspundne album, at "Det eneste album, jeg har arbejdet på i ti år er "Detox"-albummet. Forhåbentlig får jeg det færdigt i slutningen af dette år, så vi kan høre det i starten af næste år."

Dr. Dre forklarer selv den ektremt lange proces med, at det har skyldtes "manglende motivation, og andre ting der kom i vejen." De andre ting, som kom i vejen, har højst sandsynlig været de mange albums med blandt andre Eminem, 50 Cent, The Game og Snoop Dogg, hvis albums den roste producer har været inde over.


Men flere af de tilknyttede rappere har også hentydet til stjerneproducerens perfektionistiske tilbøjeligheder, og ønsket om at have alle de bedste mc's på den samme plade. Derudover har rygterne verseret om de forskellige ghostwritere, som har arbejdet med albummet, hvoriblandt rapperne T.I., Lil Wayne og Drake og ikke mindst den albumaktuelle Jay-Z har været nævnt.

Mtv.com fik den gode doktor til at snakke om Jay-Z til en pressekonference for hans "Beats by Dr. Dre" og "HP Notebook" samarbejde: "Ja, faktisk har Jay-Z lige været i studiet og har skrevet nogle ting. Forhåbentlig får jeg ham også til at optræde på pladen. Jay, kontakt mig". Med den direkte opfordring til Brooklyn-rapperen kan publikum krydse fingre for, at Dr. Dre endelig udgive det længe ventede album med endnu en superstjernes navn på coveret.

ANNONCE