Nyhed

Ghost Society opfører live filmmusik

Ghost Society spiller på Statens Museum For Kunst i forbindelse med premieren på filmen "Tankograd", som de har lavet soundtrack til

Det nye projekt Ghost Society er dannet af frontmanden fra Blue Foundation, Tobias Bertram, Sara Savery fra People Press Play samt Lasse Herbst, der blandt andet har spillet i Choir Of Young Believers, og sammen har de stået for soundtracket til filmen "Tankograd" af Boris Bertram, der får premiere i november. I forbindelse med premieren vil Ghost Society opføre en live koncert, hvor filmens instruktør vil levere en visuel oplevelse i form af stillbilleder fra filmen, som supplement.

Det er CPH:DOX 09, der arrangerer koncerten og visningen af filmen, i samarbejde med Alexandra Instituttet og Statens Museum For Kunst. I en pressemeddelelse fra CPH:DOX 09 loves der en ganske særlig oplevelse for publikum:

"Efter filmen går Ghost Society på scenen med et helt nyt live-show, bestående af filmens musik og nye kompositioner i selskab med de gudesmukke stillbilleder fra 'Tankograd 's filmoptagelser. De projekterede billeder skaber sammen med musikken et unikt audiovisuelt værk opført for første gang nogensinde. Udgangspunktet er Ghost Societys fænomenale soundtrack til filmen. Et soundtrack, som bærer præg af både Sara Saverys og Tobias Bertrams store erfaring med filmmusik - bl.a. fra Bertrams musik til 'Twilight' , Per Flys 'Drabet' og Michael Manns 'Miami Vice'. Vi garanterer en stærk og strålende musik- og filmoplevelse ud over det sædvanlige."


Filmen "Tankograd" er optaget i byen Chelyabinsk, der under Den Kolde Krig var en af USSR's hemmelige byer, hvor Sovjetunionens første atombombe blev produceret. Som følge af en af de største nukleare miljøkatastrofer i historien, der skete ca. 150 km fra byen i 1957, er Chelyabinsk verdens mest radioaktive by, men har åbenbart også en meget aktiv danse-scene. Filmen følger en ung gruppe dansere, der forsøger at bane en vej ud af katastrofen gennem deres dans, og den frihed de finder heri.

Ghost Society: Tankograd Live præsenteres som en del af udstillingen Rethink - Conteporary Art & Climate Change, der er skabt i et samarbejde mellem Alexandra Instituttet, Statens Museum For Kunst, Kunsthallen Nikolaj og Den Frie Udstillingsbygning. Mere information om udstillingen kan findes her.

Koncerten med Ghost Society og forevisning af filmen "Tankograd" løber af stablen den 12. november klokken 20.00, og billetter kan findes via GAFFA Live.


 

ANNONCE