Nyhed

Mikael Simpson og Merzy til Postens jubilæum

Musikhuset Posten i Odense har 25 års jubilæum, og nu udvides programmet med yderligere to navne

Spillestedet Posten har eksisteret i 25 år i år, og det kommer ikke til at gå stille af, når det bliver fejret i denne weekend. Der er nu linet seks bands og kunstnere op til jubilæet, hvoraf de fleste har rødder i Odense, heriblandt er The Kissaway Trail og Fielfraz, og så er det er netop lykkedes også at få både Mikael Simpson og Merzy på programmet.

Mikael Simpson har allerede spillet på Posten en gang i denne måned, men går altså på scenen for at give et par numre i den særlige anledning. Han udgav for et par uger siden "Slaar Skaar - Udvalgte Numre I Andre Versioner", med remixes af sange fra albummet "Slaar Skaar". Sangene er blevet genfortolket af blandt andre Trentemøller og Lulu Rouge, og remix-albummet fik en ganske pæn modtagelse af anmelderne. GAFFA gav fire stjerner og skrev:

"Det, der på en gang er både styrken og svagheden ved en del af disse remixes er, at de passer så fint ind i Simpsons stil, at de lige så godt kunne optræde på et regulært Simpson-album. Det gælder pladens første halvdel, dog undtaget Supertroels' smukt knastørre og alligevel vidunderligt varme remix af Slaar Skaar. Højdepunkterne er primært de remixes, der trækker numrene i nye retninger, som Trentemøllers guitardrevne Medicin-mix, Asger Badens emotionelle og organiske versioner af Slaar Skaar og Vi Stod Lige Der, Nu Staar Vi Her og Ekkos spacede Koldt-mix."

Merzy, som er et band fra Odense med den nydelige catchfrase "Pure Fucking Rock", har ikke været album-aktuelle siden 1996, så dette kan vel kaldes en reunion i Postens og Odenses navn. De har eksisteret siden 1988, så bandet har næsten lige så mange år på bagen som spillestedet, og mon ikke der er par indfødte, der kniber en tåre, når de gamle drenge genopliver fordums storhedstid.

Det fulde program kan ses nedenfor. Der er endnu få billetter tilbage til arrangementet, og de kan købes via GAFFA Live.

Program for Postens 25 års jubilæum:

Juncker
Fielfraz
The Kissaway Trail
Esben Just
Mikael Simpson
Merzy

ANNONCE