Nyhed

Mikael Simpson udgiver remix-album

"Slaar Skaar –Udvalgte Numre I Andre Versioner" har remixes af blandt andre Trentemøller og Supertroels

Den elektroniske sangskriver Mikael Simpson er godt i gang med sin Danmarksturné, som afsluttes med tre specielle koncerter på Nørrebro Teater. Samtidig udgiver han i dag den 1. oktober et album med remixes af prominente producere som Trentemøller, Lulu Rouge og Troels Abramhamsens produceralias, Supertroels.

Albummet "Slaar Skaar" var blevet taget vel imod af det meste af den danske presse og formåede tilmed at være en salgssucces og har ligget i toppen af både albumhitlisten og downloadhitlisten. Det succesfulde album bliver nu fortolket i remixes af velkendte producere, men også af nye navne som Asger Baden, Mofus og Tycho Blah.

Remixalbummet ved navn "Slaar Skaar - Udvalgte Numre I Andre Versioner" udgives digitalt, mens Mikael Simpson er i fuld gang med sin turné rundt i landet. Næste koncert spilles den 2. oktober i Vordingborg og via en række koncerter i store byer ender sangeren og sangskriveren og bandet Sølvstorm i København. Her kan man se dem spille tre dage i træk på Nørrebro Teater, hvor Mikael Simpsons projekt Vi Sidder Bare Her med Jørgen Leth og Frithjof Toksvig også kan opleves.

Dermed er der rig mulighed for at opleve Mikael Simpson, som både er aktuel med de kommende koncerter, med den digitale udgivelse og i radioen, hvor den nye single "Medicin" fra det seneste album også er blevet udsendt.

Tracklisten til "Slaar Skaar - Udvalgte Numre I Andre Versioner" er som følger:

1. "Et Stød Mod Grund" (Mofus mix)

2. "Det Var En Lørdag Aften" (Tycho Blah version)

3. "Slaar Skaar" (Supertroels mix)

4. "Koldt" (Lulu Rouge mix)

5. "Venter" (Mofus mix)

6. "Medicin" (Fremdrift mix)

7. "Inden Du Falder I Søvn" (Less is more but not enough version)

8. "Inden Du Falder I Søvn" (Lulu Rouge remix)

9. "Medicin" (Trentemøller mix)

10. "Vi stod Lige Der, Nu Staar Vi Her..." (Asger Baden version)

11. "Slaar Skaar" (Asger Baden version)

12. "Koldt" (Ekko mix)

 13. "Stød Mod Grund" (Mklsmpsn rmx)

 

ANNONCE