Nyhed

moi Caprice samler singlerne

Der følger desuden to nye numre samt en bonus cd med den kommende opsamlingsplade med moi Caprice

Den danske gruppe moi Caprice udsendte i 2002 singlen "Daisies", og herefter fulgte tre ep-udgivelser, inden bandet i 2003 debuterede med albummet "Once Upon A Time In The North". Siden er kommet yderligere tre fuldlængdeudgivelser, og nu gør gruppen status ved at udsende en opsamling med bandets singler.

Den kommende udgivelse har fået titlen "All We Fear Is Love - A Singles Collection", og udover de fjorten singler fra bagkataloget får man to helt nye numre med i købet. Men derudover følger der desuden en bonusskive med, der indeholder otte gamle sange i nye versioner. moi Caprice har nemlig været i studiet for at genindspille otte af deres gamle sange, og disse nye versioner tilføjes den kommende udgivelse som en bonus.

Ud over at samle op på karriereforløbet til dato markerer udgivelsen samtidig gruppens skifte fra pladeselskabet Glorious Records til selskabet Tigerspring, og i en pressemeddelelse afsløres det, at gruppen planlægger langsomt at påbegynde arbejdet på deres femte plade.


moi Caprice udsender "All We Fear Is Love - A Singles Collection" 23. november.

ANNONCE