Nyhed

Them Crooked Vultures afslører trackliste

Dave Grohls supergruppe flytter udgivelsesdatoen fjorten dage frem til midt i næste måned

Kombinationen af Dave Grohl fra Foo Fighters, John Paul Jones fra Led Zeppelin og Josh Homme fra Queens Of The Stone Age er de fleste rockinteresseredes våde drøm, men om ikke andet er supergruppen en realitet. Nu har Them Crooked Vultures tracklisten og udgivelsesdatoen, som er blevet flyttet frem til den 16. november.

De samlede rockgiganter har selv produceret albummet, der rummer 13 sange, som gruppen indtil videre har præsenteret for publikummerne ved koncerterne i få udvalgte byer. Them Crooked Vultures har også en europæisk turné i vente til december, hvor de har annonceret datoer i tyske og britiske byer. Ud over de tre velkendte medlemmer består Them Crooked Vultures også af Alain Johannes fra blandt andet Queens Of The Stone Age på forskellige instrumenter i live-sammenhæng.

Det store debuterende navn er ventet med spænding af rockfans, ikke mindst fordi Dave Grohl igen er bag trommerne. Nu er debutalbummet med de erfarne herrer ved at være på trapperne, hvor forventningerne forståeligt nok er skruet ganske meget op i vejret.


Tracklisten til "Them Crooked Vultures":

01. ”No One Loves Me & Neither Do I”
02. ”Mind Eraser, No Chaser”
03. ”New Fang”
04. ”Dead End Friends”
05. ”Elephants”
06. ”Scumbag Blues”
07.  ”Bandoliers”
08.  ”Reptiles”
09.  ”Interlude With Ludes”
10. ”Warsaw or the First Breath You Take After You Give Up”
11.  ”Caligulove”
12.  ”Gunman”
13. ”Spinning in Daffodils”

ANNONCE