Nyhed

Timbaland udsender ny single med mere bid

Hit-produceren udgiver snart albummet "Shock Value 2", der skulle være inspireret af "Twilight"-serien

Jay-Z, Missy Elliot og Brandy er nogle af de kunstnere, som ikke ville være de samme uden superproduceren Timbaland i ryggen. Hans karakteristiske hurtigtgående musik har generet et hav af rap- og r&b-hits i tidens løb, men først i 2007 udgav Timbaland sit eget album efter et årti i baggrunden. Nu er toeren på trapperne, og produceren præsenterer vanen tro en lang række velkendte gæster, men også et vampyrtema til albummet.

Christina Aguilera, Beyonce, Lady Gaga, Kings Of Leon og Britney Spears er blot nogle af de velkendte gæster, som er at finde på den kommende "Shock Value 2". Den succesfulde producer har altid haft en skarp næse for, hvad der er oppe i tiden, både hvad angår gæster, og hvad der et hit i andre kunstarter. Så Timbaland fortæller i et interview med Mtv.com om sin nye forelskelse i vampyrer, siden 'Twilight'-feberen har bredt sig, hvilket har sat sit præg på første single:

"Denne single bliver interessant. Den har en ny artist fra mit selskab ved navn SoShy fra Paris med. Vi rapper begge. Sangen, jeg kan næsten ikke beskrive det, den bare så anderledes. Den er ikke anderledes for mig personligt, men den passer ind i vampyrtemaet. Den passer til alt, der har med 'Twilight' at gøre."


Singlen "Morning After Dark" er netop udkommet, og Timbaland nævner også sangen "True Blood" som endnu et nummer, der passer ind i hans nye vampyrtematik. Timbaland afslutter med at sige, at "hele pladen er et dansealbum, men det er en cool danseplade. Det er også rapmusik."

Hitproduceren hviler på trods af sine talrige pop-succeser ikke på laurbærrene, men har flere numre med på rapfænomenet Jay-Z's nye album og er aktuel med Shakiras egen nye single. Nu er det nye album dog i fokus, og Timbaland har annonceret, at det udkommer den 24. november, så fans kan begynde at se frem til en mere blodig version af produceren.

 


ANNONCE