Nyhed

Dansk instruktør laver stjernespækket video med Justine Skye

GAFFA.dk – alt om musik

Den amerikanske sanger Justine Skye har indgået et samarbejde med den danske filminstruktør Nina Holmgren. Et samarbejde, der har affødt musikvideoen til sangen "Intruded". Se den flotte video ovenfor.

Justine Skye kan både skrive sanger, rapper, model og sangskriver på cv'et. Og hun er kendt for samarbejder med rappere som blandt andre Travis Scott og Tyga. Senest er hun ude med et helt album, produceret af den amerikanske stjerneproducer Timbaland, et album, hvor også sangen "Intruded" indgår.

I sangens tilhørende video ses også den amerikanske supermodel Bella Hadid, rapperen Lil Yatchy og Timbaland selv. Men i klubben, der måske mest minder om en tæt sammenslutning af Hollywood-ansigter, findes også den danske Nina Holmgren i rollen som instruktør på videoen. 


Justine Skye kontaktede Nina Holmgren, efter hun havde set hendes prisvindende klimakortfilm I Want You to Panic. I videoen til "Intruded" ses også tydelige referencer til hendes tidligere arbejde, hvor blandt andet brændende negle indtager en central del af videoens univers.  

"Hello? Are you there"?

I videoen, der bærer præg af et dystopisk fremtidsunivers, ses en digitaliseret præsentation af Bella Hadid, der forsøger at kommunikere med Skye gennem diverse former for skærme. Men uden held. En slags subtil kommentar til en tid, hvor hverdagens kommunikation primært består af lange zoom-møder og dårlig Wi-Fi. Holmgren har både instrueret og klippet "Intruded", som kan ses ovenfor. 
 
 
ANNONCE