Nyhed

Wundergrund Musikfestival har programmet klart

Den eksperimenterende festival præsenterer endnu en gang gode alternative kunstnere og en stærk opvarmning

Med otte velkendte kuratorer i front, der tæller blandt andre Jomi Massage, Frederik Thaae og den tidligere Sort Sol-musiker Lars Top-Galia, kan den alternative Wundergrund Musikfestival nu præsentere et færdigt program, der tæller artister som Lights People, Solveig Sandnes og Rumpistol (billedet).

Wundergrund Musikfestival giver også plads til tyvstartskoncerter med Alva Noto og Blixa Bargeld i Marmorkirken i København, som tidligere er blevet annonceret på GAFFA, men også Bjørn Svin spiller to dage før festivalen i den store kirke på Blågårds Plads. Under selve festivalen vil 30 koncerter finde sted på nye alternative scener i København, hvor mødet mellem musikken og andre kunstformer bliver opprioriteret.

Blandt andet kan man opleve den eletroniske duo Lights People, det tidligere Lovebites-medlem Solveig Sandnes og ikke mindst produceren og labelbossen Rumpistol, der sidste år blev tildelt hele seks stjerner af GAFFAs anmelder for albummet "Dynamo":


"Det melodiske overskud, de stemningsfulde produktioner og de til tider temmelig dramatiske klange gør "Dynamo" til en fængslende og yderst interessant lytteoplevelse. Man suges nærmest med ned i mørket og melankolien på det fremragende "Beito", mens numre som "Transit" og "Kocmoc" på smuk vis sætter dagsordenen med store følelser, basvarme og flimrende og knitrende teksturer. Der er ikke meget andet at sige om "Dynamo", end at alle bør tage sig et skud med rumpistolen."

Rumpistol og de andre eksperimenterende navne kan opleves under festivalen, når den løber af stablen rundt i det københavnske fra den 31. oktober til og med den 7. november, og mere information kan findes på festivalens hjemmeside.

ANNONCE