Nyhed

Erann DD varsler nyt album

Den glade soulsanger synger for første gang på dansk og udgiver albummet "Byen Kalder"

Zapp Zapp med Erann DD i spidsen var i starten af halvfemserne et frisk pust til det danske musikmiljø, da de introducerede deres iørefaldende popmusik, der var stærkt inspireret af soul og funk. Frontmanden Erann DD har siden holdt gang i sin solokarriere, der indtil videre tæller tre engelsksprogede albums. Nu udsender soulstemmen sit fjerde album, "Byen Kalder", hvor den erfarne sanger for første gang forsøger sig på dansk.

Erann DD har som popsanger spredt glæde med numre som "Still Believing", "Didn't I Tell You That I Love You" og "I Wanna Wake Up With You", men nu tager soulstemmen hul på en ny etape af sin sangkarriere, når singlen "Gamle Flammer" bliver udgivet i næste uge. Erann DD fortæller selv om oplevelsen med at synge på dansk i en pressemeddelelse:

"Det er simpelthen på tide, at jeg synger på dansk. Jeg er nået til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg har brug for at være så personlig som muligt. Derfor synger jeg på dansk og ikke på hebræisk, engelsk eller portugisisk. Det har været en kæmpe fest for mig. Jeg har nærmest fået et nyt sprog forærende, samtidig med at jeg har brugt al min erfaring som sanger."

Erann DD har heller ikke før været bange for at tage chancer, da han på det sidste album inviterede produceren Pharfar indenfor og blev belønnet med en femstjernet anmeldelse af GAFFAs anmelder. Denne gang produceres albummet Jonas Krag, det svenske producerteam Magnus Funemyr & Emil Gotthard, og soulsangeren arbejder desuden sammen med tekstforfatteren Marcus Winther-John.

Albummet "Byen Kalder" udkommer den 26. oktober.

ANNONCE