Nyhed

Drori-Hansen Furniture på genforeningsturné

GAFFA.dk – alt om musik

Seks shows er annonceret indtil videre

I 2022 vender Drori-Hansen Furniture tilbage til de danske livescener med en genforeningsturné. I over 20 år har der ellers været stille fra gruppens side, både på udgivelses- og livefronten, men nu er de første koncerter altså annonceret – og der er flere på vej.

I front finder vi de originale medlemmer, Erann David Drori på vokal og Casper Hamilton Hansen på bas. Med sig bringer musikerne pianisten gennem 40 år, Ben Besiakov, der er en garvet aktør på den danske jazzscene. Anders Pedersen, som oprindeligt spillede med på gruppens 1995-album For Their Friends, er klar til endnu engang at indtage pladsen bag trommesættet, mens den unge jazz/fusionsmusiker Pelle von Bülow bidrager med guitar.


Drori-Hansen Furniture var særligt fremtrædende i 90'erne. Gruppen udgav to albums, For Their Friends (1995) og Family (1996) og spillede en lang række udsolgte koncerter langt ind i 1999. Musikerne står blandt andet bag hits som ”When You’re Around” og ”Then You’ll Know Why”.

Mere end to årtier senere er gruppen tilbage, med både venskabet og kærligheden til musikken intakt. Erann DD har desuden de seneste år blandt andet været aktiv i en vifte musicals, herunder ”Efter Brylluppet” og ”Jesus Christ Superstar”.

LÆS OGSÅ: Genopstandelsen af det glade budskab er stadig relevant


Billetsalget til genforeningsturnéen starter fredag den 3. december kl. 11.

Link til billetsalg hos de forskellige venues kommer til at ligge på gruppens Facebook-side.

Foreløbige tourdatoer:


Den 7. maj 2022 – Viften, Rødovre (premiere)

Den 23. september 2022 – Posten, Odense

Den 21. oktober – Værket, Randers


Den 22. oktober – Kulturværftet, Helsingør

Den 28. oktober – Bygningen, Køge

Den 5. november – Amager Bio, København


Kom i stemning med nummeret ”Family” her:

ANNONCE