Nyhed

Hannah Schneider og Quadron spiller Stella Polaris-koncert

Statens Museum For Kunst danner rammerne om arrangementet, hvor der både præsenteres musik og kunst

Stella Polaris har i over ti år lavet deres store arrangementer i Århus og København den første uge i august. Den voksende event har de seneste år også inkluderet en række events i løbet af året, og denne gang står de bag en koncert med Hannah Schneider og Quadron (billedet) på Statens Museum For Kunst.

Stella Polaris har kunnet bryste sig af at være Danmarks største chill-out-event, hvor tusinder har deltaget og har de seneste år også udvidet deres aktiviteter til at spille i blandt andet Amsterdam og London. Arrangementerne har samtidig været gæstet af prominente navne som Trentemøller, Moby og Groove Armada, og Stella Polaris har også været at finde på de seneste års Spot og Roskilde Festivaler.

Den kommende koncert i Statens Museum For Kunst afholdes i forbindelse med særudstillingen "Rethink", hvor man kan opleve kunstnere som Olafur Eliason og Tomás Saraceno. Værkerne kan opleves til tonerne af de to Newbees Festival-aktuelle artister Hannah Schneider og Quadron.

Sangerinden Coco Maja Hastrup Karshøj og produceren Robin Hannibal, der begge en del af det roste electronica-kollektiv Boom Clap Bachelors, udgør duoen Quadron. Gruppen har, siden de sidste år blev dannet haft vind i sejlene og har både lavet lydsporet til Hella Joofs film "Se Min Kjole" og udgivet deres debutalbum. Udgivelsen "Quadron" blev tildelt fire stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev:

"Sammen har de skab et fint soul- og r&b-influeret pop-univers, der fornemt varierer i både tempo og intensitet. Hvad angår originalitet og ambitionsniveau er duoen fuldt på højde med beslægtede kollegaer som The Asteroids Galaxy Tour og Oh Land. Cocos på en gang skrøbelige og probate vokal klæder Robins elektroniske produktioner, der oser af vintage knowhow uden at fortabe sig i ligegyldig retro-tankegang."

Quadron kan nu opleves sammen med sangskriverkometen Hannah Schneider, Stella Polaris Soundsystem og en tredje endnu unavngiven special guest i de inspirerende omgivelser på museet, mens der bliver leveret visuals af We Are.

Arrangementet, der kan findes via GAFFA Live, er ganske gratis og finder sted den 31. oktober.

ANNONCE