Nyhed

Ian Brown og Johnny Marr skal lave tv-soundtrack

De to briter skal sammen lave musikken til en ny engelsk serie om tyve og svindlere

Den tidligere Stone Roses-sanger Ian Brown og den tidligere The Smiths-guitarist Johnny Marr er gået sammen for at lave musik til en ny engelsk tv-serie. Der er desuden mulighed for at flere engelske indie-legender vil komme med bidrag til musikken, der skal bruges i en serie om tyve og svindlere.

Det er BBC News, der har talt med Ian Brown som lige nu er aktuel med albummet "My Way". Det viser sig at sangerens næste projekt ikke er endnu en soloplade, men i stedet et samarbejde med Johnny Marr. De to har nemlig en fælles ven, der lige nu arbejder på en tv-serie, og derfor har bedt de to musikere om at sammensætte noget musik til serien. Til BBC siger Ian Brown:

"Idéen er, at Johnny skriver musikken, og jeg skriver ordene og melodierne. Vi har en fælles ven, der skriver på en dramaserie. Et afsnit handler om billethajer, en anden handler om gadesælger - børn der sælger T-shirts og den slags - og der er en om lommetyve".


Brown fortæller, at de to musikere har brug for en bassist og en trommeslager til projektet, og at han allerede har tænkt på at spørge den tidligere Stone Roses-bassist Mani, om han har lyst til at hjælpe. Der er også mulighed for, at Paul Ryder fra Happy Mondays vil blive spurgt.

Det forventes at Johnny Marr og Ian Brown vil gå i gang med projektet i den nærmeste fremtid.

ANNONCE