Nyhed

Ny firedages festival i Århus ser dagens lys

Johnson, Medina og Fedde Le Grand er blandt navnene til muskelsvindfondens nye festivalsatsning Supertanker

Muskelsvindfonden, der har haft stor succes med at arrangere Grøn Koncert, føjer nu et nyt musikarrangement til deres aktiviteter. Foreningen søsætter nu en ny satsning med navnet Supertanker, der foregår i Pakhus 77 på Århus havn og præsenterer blandt andre Johnson, Medina og det hollandske verdensnavn Fedde Le Grand fra den 2. oktober til den 10. oktober.

Supertanker foregår i det 6000 kvadratmeter store Pakhus 77 og består af fire forskellige fester over to weekender. Festivalen har podier lavet ud af 20 store skibscontainere og en stor scenografi- og lysproduktion fra folkene bag Present Aarhus.

Første aften den 2. oktober bliver det et brag af en fest under navnet "The Suit", som præsenterer et lineup med Johnson, Medina, Fagget Fairys og den amerikanske Fat Man Scoop. Derefter følger der en Supertanker-aften ved navn "Housexy", der præsenterer house dj's som Morten Breum og Richard Murray, der er kendt fra Ministry Of Sound, og en rock-dj-aften med blandt andre de albumaktuelle The Storm og den allestednærværende Troels Abramhamsen, der spiller med sit soloprojekt.

Den 10. oktober står i den hollandske dj Fedde Le Grand og hans "Output World Tour"s tegn. Den verdenskendte dj har med klubhittet "Put Your Hands Up For Detroit" skabt en hymne for bilbyen, der regnes for at være technoens hjemby. Med sig har han blandt andre de danske Rune RK og både Ida Corr og Camille Jones på gæstevokaler til at sætte gang i festen.

De kommende weekender er dermed fuldt bookede for klubfans og danseglade folk, når Supertanker går i luften i pakhuset på Århus Havn. De to weekender byder forskellige genrer indenfor rock-, klub- og dj-verden, men de fire festivaldage giver hver især seriøse bud på en stor fest i de pompøse omgivelser.

Supertanker foregår fra den 2. til den 10. oktober, og billetter kan findes via GAFFA Live.

Programmet til de fire forskellige dage er som følger:

02/10

**THE SUIT**

JOHNSON

FATMAN SCOOP (US)

FAGGET FAIRYS

REMADY (CH)

AEY TEAM

RASMUS SEEBACH

MEDINA

RUNE RK

DJ HONES


DIGITAL MAGIC 

03/10

**HOUSEXY**

RICHARD MURRAY (UK)

MORTEN BREUM

KATO

TOO MANY LEFTHANDS

09/10

**ROCK THE PARTY**

THE STORM

TROELS ABRAHAMSEN


THE WONG BOYS

KJELD TOLSTRUP

KLUB STUKA ALLSTARS

10/10

**FEDDE LE GRAND presents OUTPUT WORLD TOUR**

FEDDE LE GRAND (NL)

PATRIC LA FUNK (D)

RUNE RK

ZANJANI

FLIP

+ LIVE VOCALS BY

CAMILLE JONES AND IDA CORR

 

ANNONCE